Najnovšie recenzie zo sekcie Audioknihy
- páči sa mi
Číta Ján kanturek, efekt vytvára aj hudobný doprovod. Fajn audiokniha pre fanúšikov fantasy a Zeměplochy, nadväzuje na Lehké fantastično a to zasa na Barvu kouzel, ktoré žiaľ už nie sú v predaji a tiež ich čítal p. Kantúrek
Príjemně čítanie, Precháfzka po starej Paríži.
- Ok.
- Tovar mi bol doručený na predajňu vo Zvolene. Obslúžil ma ochotný personál.
- Vynikajuce
Veľmi dobre sa počúva táto kniha.
Dobre napísaná a ešte lepšie nahovorená kniha
Hlas p.Kubařovej a jej prednes ma neskutočne baví. Veľakrát som sa nahlas smiala, výborné.
- Pokojné, príjemné rozprávanie deti ukľudní
- Krásne piesne, básničky, riekanky
- Kvalitne spracovanie
drobnou nevýhodou je, že je dostupná len česká verzia a to môže niektorým deťom vadiť, ale nám nie, deti sa takto učia nenásilne aj cudzí jazyk
Pekný zvuk aj kvalita
- Krásne nahrané a spracované rozprávky pre deti.
veľmi pekná kniha
Kniha je krásna , dnes objednám ešte jednu pre kamarátku,keď ju videla hneď chcela objednať.
- Odporúčam
- Super kniha, vrelo odporúčam!! Úplne som sa v nej našla, sú tam pekné zamyslenia od otca Piotra Glassa, celkovo mám veľmi rada tohto kňaza a aj prednášky od neho. Nakoľko nemám čas čítať tak som si kúpila audioknihu a naozaj super
- super audiokniha, dá sa počúvať x-krát a stále neomrzí
- CD PRIŠLO V PORIADKU
- Je nepoškodené
- Dieťaťu sa páčia všetky CD
- Rozprávky sme si obaja veľmi obľúbili.
- Krásne sú spracované
- Super cena za všetky CD nosiče v boxoch.
- Dieťa si najviac obľúbilo CD s pesničkami.
Nemám nevýhodu.
Rozprávky Krónerovci - Jozef Króner, Zuzana Krónerová, Ján Króner - 5 CD
Pridané: 17. januára 2023
(naposledy upravené 17. januára 2023)
Zakúpený v preskoly.sk
Kde sú tie časy keď sa pán Jozef Króner prihováral nám cez radio alebo televíziu, tá krásna ľubozvučná slovenčina v pomalom a zreteľnom prejave. Mali by sme povyťahovať z archívov naše poklady hovoreného slova a animovanej tvorby, potešiť nielen najmladšiu generáciu, potešili by sa aj ich rodičia a starí rodičia
Odporúčam pre deti od predškolákov až po druhy stupeň. Krista Bendová nesklame, našim deťom sa od nej páči asi všetko. Vtipné, pochopiteľné, zábavné. A nielen pre deti, aj ja som sa na nejednej rozprávke schuti zasmiala.
Zobrazujem 1 - 20 zo 140 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...7 Ďalšie »