Najnovšie recenzie zo sekcie Audioknihy
- V jednom balení viac rozprávok
- Krásne rozprávky pre deti a dospelých
- Citlivo načítaná kultová novela
- CD kniha je pre mňa výhodná kôli tomu, ze som staršia žena a pri čítaní kníh, mi po chvíli slzia oči. Rada si ju teda vypočujem v produkcii príjemného hlasu pani Gabriel Vránovej.
Ešte som nepočúvala.
ok pooyedsili ste ma na CD je neuveritelne toho veľa, len pesnička starý Forsait, Butora a čútora mi chyba7
- Stále dobrá muzika v podaní Milana Lasicu
- Pesničky, ktoré počúvali naši rodičia pred 100 rokmi
Rozprávky Krónerovci - Jozef Króner, Zuzana Krónerová, Ján Króner - 5 CD
Pridané: 12. decembra 2025
(naposledy upravené 12. decembra 2025)
Zakúpený v preskoly.sk
Pútavé rozprávky.
Výborné
- Pekne nahovorené rozprávky
- výborne a obohacujúco vysvetlené tajomstvá ruženca, počúvam cesto do prace v aute
- Pekne spracovaná reedícia knihy, ktorú som ako dieťa čítal.
Povesti o slovenských hradoch 1
Agapid38
Pridané: 8. septembra 2025
(naposledy upravené 8. septembra 2025)
Zakúpený v www.knihyeu.com
- Pekne spracovaná reedícia knihy, ktorú som ako dieťa rád čítal.
Hneď prvé CD je nekvalitné miestami seká , zadrháva sa , nie je to originál, asi len napálené , fixkou označené CD 1, CD2, CD3 , ale za to samozrejme e-shop nemôže. Čo sa týka e-shopu je spoľahlivý , objednávka bola rýchlo vybavená, odovzdaná.
pre milovníkov východoslovenského nárečia je to príjemné čítanie a autorov humor mám rád
Super audio knihy s krimy zapletkami
- Stara dobra klasika.
Krásna rozprávka, nádherné narozpravana! Syn pri nej zaspáva
- V superlatívoch môžeme potvrdiť náš výber, vhodné dielo na takúto formu produktu, darček pre celú rodinu!
Super, vnúčatá ich milujú
Biblia Starý a Nový zákon
Pridané: 24. marca 2025
(naposledy upravené 24. marca 2025)
Zakúpený v Spolok svätého Vojtecha
Výhoda produktu je vtom,že si môžeme hoci kedy počúvať nahrávané príbehy a jednotlivé časti nezávisle od miesta. Počúvanie môžeme prerušiť a následne pokračovať.
Text je prispôsobený poslucháčovi. Využívaný je prednes hercov,ktorý je na vysokej umeleckej úrovní.
Produkt je cenovo prijateľný,zodpovedá kvalite. Vhodný je pre mládež aj dospelých.Hlavne senioroch,ktorí majú zlí zrak a nedokážu čítať text.
Vybrali sme si ho na základe odporúčania pána farára.
Zobrazujem 1 - 20 zo 166 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...9 Ďalšie »