Najnovšie recenzie zo sekcie Audioknihy
- moc dobre
+++
+++
- Viac rozprávok po kope v dobrom podsní
Syn si ju vyžiadal ako darček na Vianoce, kniha sa mu páci, je spokojný, teší sa na počúvanie.. Predtým mal Metro 2033.
Přemyslovská epopej - komplet - I. Velký král, II. Jednooký král, III. Král rytíř, IV. Král básník - Vlastimil Vondruška
...
- Uz som kupovala knihu, tentoraz som kupila audioknihu. Bol to darcek, zacitala som sa v knihkupectve a pacil sa mi styl pisania a namet.
Rýchle dodanie
Krasne klasicke rozpravky,velmi pekne nahovorene urcite odporucam!
Praha NOIR - Miloš Urban, Petr Šabach, Kateřina Tučková, Jiří Walker Procházka, Štěpán Kopřiva, Petra Soukupová, Michaela Klevisová, Michal Sýkora, Ondřej Neff, Markéta Pilátová, Martin Goffa, Irena H
Tuto audioknihu nemaju v kamennych knihkupectvach. Gorila ju dodala 9. den po objednani. Cena je vyhodna. Som velmi spokojna. Knihy a audioknihy kupujem iba prostrednictvom Gorily.
- Perfektní pro děti, zabaví se u toho a ještě se něco naučí
- Príjemné počúvať na cestách
Zakupil som tento produkt pre kamaratov (Anglicanov) s tym ze sa naucia po slovensky.
Ukazalo sa ze 3 cd su konverzacie medzi dvoma Slovakmi. Ako im to ma pomoct nieco sa naucit? Ocakaval som ze po vlozeni CD do auta vas niekto bude ucit slovicka, priklady a vyslovnost v slovenskom jazyku. 25 Eur islo hore ....
Zhudobnené básničky ľahko zapametateľné texty pre deti. Na CD sa nachádzajú aj inštrumentálne verzie piesní, ktoré
si môžu deti vyskúšať zaspievať.
produkt splnil moje očakávania
Putavy pribeh,nahovoreny dvoma ceskymi hercami velmi kvalitne,po veceroch pocuvam na posteli
- príjemný hlas J. Dušeka
- audio nahrávka je super
Zobrazujem 81 - 100 zo 140 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7 Ďalšie »