Najnovšie recenzie zo sekcie Audioknihy
- Všetko len to najlepšie môžem povedať, Recept na šťastný život, ak chceš počúvať a aj sa podľa toho trošku riadiť. Nie slepo , ale s vlastným názorom a postrehom zo života . Pomáha mi nájsť šťastie hlavne v sebe, nehľadať ho v iných ľuďoch a tým si ich zotročovať .
Jedno CD prišlo poškodené, riešim reklamáciou, dúfam, že bude úspešná
- Spokojnosť vnucky
- Niet nad stare rozpravky
Perfektné, ďalšie rozvinutie a rozšírenie knihy Sila prítomného okamihu. Načítané veľmi príjemným hlasom Petra Rúfusa.
CD pocuvam vecer ked zaspavam, a podporuje to aj moju predstavivost, je to cesky dabing ale dobre urobeny
Veľmi dobre sa počúval myslím, že to súvisí s jazykom a hlave čítajúcim.
Dobre sa počúval!
- 1
- 1
Traja kamosi, citanie pre chlapcov ale aj pre dievcata. Dobrodruzstvo na pokracovanie, urcite odporucam.
- moja prvá audiokniha, výborná skúsenosť
- Krasny, vtipny pribeh
Velmi vtipna audiokniha. Deti to prirovnali k Patovi a Matovi. Samozrejme, s krasnym textom Astrid Lindgrenovej. Pacil sa skolakom aj skolkarke. Mame velku zbierku audioknih, tato sa radi k topke spolu s Pippi Dlhou Pancuchou. Pocuvanie audioknih nielen zabava, ale aj krasne rozsiruje slovnu zasobu. Po viacerych vypocutiach sa ma spytaju na slova, ktore by mi nenapadlo, ze nepoznaju. Alebo zacnu citovat cele pasaze. Hodi sa podla mna akemukolvek veku a urcite bude hrat viac ako jedenkrat.
Kniha klasika na počúvanie, zatiaľ nepoužitá. Akurát som si nevšimla, že je to v češtine, ale nevadí. Tento jazyk mám rada.
Vybraté pre deti, spokojnosť. Rozprávka sa páči.
Pekná nahrávka
Veľmi sa páčil
Veľmi sa páčil
Kto pozna knihy pana Lazareva, a chce sa pohnut dalej, cd je spravnou kupou.
Kto pozna knihy pana Lazareva, a chcu sa pohnut dalej, tak cd je urcite spravnou kupou.
Kto pozna knihy pana Lazareva, a chcu sa pohnut dalej, tak vsetky cd uzdraveni duse su spravnou kupou. Posobia aj po vypnuti zvuku...
Zobrazujem 61 - 80 zo 140 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...7 Ďalšie »