Najnovšie recenzie zo sekcie Audioknihy
- Výborne prerozprávané skvelé rozprávky od úžasnej Kristy Bendovej
- Deti ich milujú
Ďalšia skvelá detektívka.
Rovnako ako u ostatných kníh Petra Mayleho je vinikajúci český preklad a nahovorenie
Mám rada knihy Petra Mayleho, ich český preklad je famózny a načítané knihy rovnako
Veľmi zrozumiteľne a čisto a jasne popísané recepty pre našu spásu.Ďakujem
- Zaujimavy projekt, nesmrtelny pribeh
- Kupila som ju mlademu skolakovi na skludnenie pred spanim
- Nepoznal som..
- veľa hodín počúvania
- deťom sa páči
veľmi kvalitné nahraté a narozprávané
- audioknihu je možné počúvať aj pri ceste autom
- k audioknihe boli aj prílohy rozličných modlitieb
- V knihe je veľa neprávd. Po Kristovom zjavení už nebude žiadne zjavenie. Z textu ide hrôza, učiteľský úrad Cirkvi nikde nevykladá posledné veci takýmto spôsobom a to je jediná autorita oprávnená vykladať texty Svätého písma. Čudujem sa, že Zachej si takto pokazil reputáciu.
Výhoda audioknihy že sa dá počúvať aj v práci.
Výborná kniha
Vynikajúce sci-fi, skvelý dabing, jednoznačne odporúčam
Pán Jaroslav Nohavica je obľúbený spevák môjho manžela a toto CD je vianočný darček pre neho. Rada ho počúvam aj ja. Toto CD sa mi veľmi páči.
- Domik Dán je moja srdcovka
- Mám aj eknihu, ale je to tak krásna kniha, že som si ju chcel púšťať aj ako audio keď už ma bolia oči
Nevýhoda je, že to aj treba aplikovať do života, aké v konečnom dôsledku je to vyhoda
- Kúpila som si knihu Varovanie vo verzii mp3 a je to super, možem počúvať aj pri práci. Jednoducho z mobilu, ci z tabletu
- Mám hudbu a piesne Karla Gotta rada
Kniha ktorá nás ešte môže zastaviť a porozmýšľať nad svojím životom. Precitala som ju za dva dni. Nevedela som zatvoriť knihuvzdy som chcela vedieť čo už píšu ďalej.
Zobrazujem 21 - 40 zo 140 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...7 Ďalšie »